0
В избранном нет товаров
0
В сравнении нет товаров
В вашей корзине нет товаров
Каталог товаров
В вашей корзине нет товаров
Прием заказов по телефонам

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

веб-сайту https://myt.com.ua/

 

 Веб-сайт https://myt.com.ua/ адмініструється ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДОВІРА ФІНАНС ГРУП" (надалі за текстом – МОЯ ТЕХНІКА), яке є Контролером даних, які обробляє відповідно до даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ веб-сайту https://myt.com.ua/ (надалі – Політика); зареєстрована в Україні за адресою: вулиця Рекордна, будинок 26Г, м. Запоріжжя, Запорізька область, Україна, 69035; реєстраційний код 41539798.

МОЯ ТЕХНІКА з підвищеною відповідальністю відноситься до збереження конфіденційності та персональних даних усіх Користувачів веб-сайту.

Ця Політика є угодою між Користувачами та МОЯ ТЕХНІКА щодо використання веб-сайту https://myt.com.ua/ та збереження інформації на ньому. Ця Політика пояснює з якою метою і яким чином МОЯ ТЕХНІКА зберігає та обробляє персональні дані, які права Користувачі мають, залишаючи на веб-сайті будь-яку інформацію про себе і містить контактні дані, за допомогою який Користувачі можуть зв’язатися з МОЯ ТЕХНІКА для вирішення проблемних питань при роботі на веб-сайті.

 

ВИЗНАЧЕННЯ

"Обробка" - будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються на персональних даних або набори персональних даних, незалежно від того, автоматизовані чи ні, такі як збір, запис, організація, структурування, зберігання, адаптація або зміна, пошук, консультації, використання, вирівнювання або поєднання, обмеження, стирання або знищення.

"Персональні дані" - будь-яка інформація, що стосується ідентифікованої чи не ідентифікованої фізичної особи ("Користувача"); фізична особа, яка ідентифікується, є особа, яка може бути ідентифікована безпосередньо чи опосередковано, зокрема шляхом посилання на такий ідентифікатор, як ім'я, ідентифікаційний номер, дані про місцезнаходження, онлайн-ідентифікатор тощо.

"Контролер" - юридична особа (ТОВ "ДОВІРА ФІНАНС ГРУП"), яка самостійно визначає цілі та засоби обробки персональних даних.

"Користувач" – фізична особа (суб’єкт даних), зареєстрована, або не зареєстрована на веб-сайті.

"Третя особа" - фізична чи юридична особа, державний орган, агентство чи орган, відмінний від суб'єкта даних та контролера.

 

ОТРИМАННЯ ТА ОБРОБКА ДАНИХ

МОЯ ТЕХНІКА отримує та обробляє дані Користувачів, які безпосередньо отримає від них при користуванні веб-сайтом, зокрема, при заповненні реєстраційних форм.

МОЯ ТЕХНІКА зазвичай збирає персональні дані, коли Користувач користується веб-сайтом. Персональні дані можуть включати, зокрема, час доступу; веб-сайт, з якого Користувач перейшов; посилання, за якими Користувач перейшов; сторінки, які він відвідує; вміст, який переглядає, і іншу інформацію про дії, яку МОЯ ТЕХНІКА отримує від браузера Користувача.

МОЯ ТЕХНІКА може в подальшому попросити Користувача надавати іншу інформацію, наприклад ім’я та прізвище, електронну адресу, поштову адресу, ім’я користувача та пароль, згоду, відгуки, вік, стать та інші дані, що не є конфіденційними. Певні дані, які не дають змогу ідентифікувати особу, можуть стати ідентифікаторами, коли Користувач надає МОЯ ТЕХНІКА свої персональні дані.

МОЯ ТЕХНІКА обробляє персональні дані законно, чесно, прозоро та таким чином, що забезпечує належну безпеку персональних даних, включаючи захист від несанкціонованої або незаконної обробки, а також від випадкової втрати, знищення або пошкодження, з використанням відповідних технічних та організаційних заходів.

З огляду на сучасні досягнення, витрати на реалізацію та характер, масштаб, контекст та цілі обробки, а також ризик різного ймовірності та ступеня тяжкості прав та свобод Користувачів та МОЯ ТЕХНІКА, останній здійснює належні технічні та організаційні заходи для забезпечення рівня безпеки, відповідного ризику, включаючи, зокрема, за необхідності:

- псевдонімізація та шифрування персональних даних;

- здатність забезпечувати постійну конфіденційність, цілісність, доступність та стійкість систем та послуг обробки;

- можливість своєчасного відновлення доступності та доступу до персональних даних у випадку фізичного або технічного інциденту;

- процес регулярного тестування, оцінки та оцінки ефективності технічних та організаційних заходів для забезпечення безпеки обробки.

 

ЗБЕРЕЖЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

МОЯ ТЕХНІКА зберігає персональні дані переважно в електронній формі в замкнених приміщеннях з обмеженим доступом і захистом ідентифікатору користувача та паролем. Усі фізичні копії персональних даних (якщо наявні) зберігатимуться в замкнених приміщеннях. Доступ до них і право обробляти інформацію, що зберігається в реєстрі, матимуть лише особи, для яких це передбачено службовими обов’язками.

Персональні дані Користувачів, передаються та зберігаються поза межами Європейського економічного простору (надалі – ЄЕП). Такі дані обробляються співробітниками МОЯ ТЕХНІКА за межами ЄЕП. Сюди входять співробітники, які займаються, крім іншого, також виконанням замовлень, обробкою платіжних реквізитів та наданням послуг підтримки.

Якщо МОЯ ТЕХНІКА отримує персональні дані під час надання послуг, вживаються усі необхідні заходи, щоб гарантувати виконання всіх відповідних заходів безпеки, які на них поширюються, а також, що вони надійно захищені у відповідності до цієї Політики.

МОЯ ТЕХНІКА дотримується загальноприйнятих галузевих стандартів для захисту наданих персональних даних, як під час передачі, так і після їх отримання. Усі оброблені персональні дані зберігаються на захищених серверах.

Якщо МОЯ ТЕХНІКА надав Користувачу, або останній самостійно створив пароль, який дає доступ до певних частин веб-сайту, Користувач несе відповідальність за збереження конфіденційності цього пароля. МОЯ ТЕХНІКА просить не ділитися цим паролем ні з ким.

Передача інформації через Інтернет не гарантує повної безпеки. Хоча МОЯ ТЕХНІКА робить все можливе для захисту персональних даних Користувачів, не можна на 100% гарантувати безпеку даних, переданих на веб-сайт, тому будь-яка передача відбувається на страх і ризик Користувачів. Як тільки МОЯ ТЕХНІКА отримає інформацію щодо персональних даних Користувача, відразу застосовуються строгі процедури та засоби безпеки для запобігання несанкціонованому доступу.

МОЯ ТЕХНІКА гарантує, що заходи безпеки веб-сайту відповідають сучасним вимогам і проходять регулярний контроль з метою забезпечення постійного високого рівня захисту персональних даних.

 

СТРОКИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

МОЯ ТЕХНІКА обробляє персональні дані Користувачів стільки, скільки це необхідно для цілей, для яких вони були зібрані спочатку, після чого дані будуть видалені чи перенесені в архів, крім випадків, коли необхідно продовжувати обробку для дотримання МОЯ ТЕХНІКА взятих на себе юридичних зобов’язань, або для інших правомірних і законних цілей.  Якщо Користувач є клієнтом або потенційним клієнтом МОЯ ТЕХНІКА, персональні дані обробляються та зберігаються до трьох років із моменту збору, якщо інший строк не випливає із мети обробки даних. 

 

COOKIE

Сookies — це текстові файли, які використовуються браузером. Сервер передає ці файли на комп’ютер, де вони обробляються за допомогою браузера. Таким чином, інформація тільки одного разу потрапляє в систему комп’ютера і при кожному новому запиті сервера, дана інформація надсилається назад в мережу.

Деякі cookie зберігаються тільки протягом однієї сесії роботи в інтернеті. Вони видаляються автоматично після закриття роботи браузера. Інші cookie записуються в файл на деякий період часу щоб використовувати цю інформацію в нових сесіях роботи в інтернеті. Потрібно зазначити, що cookie підтримується майже всіма відомими браузерами. Однак, більшість інтернет-браузерів можуть бути налаштовані таким чином, щоб інформувати Користувача, коли йому надіслано файл cookie й забезпечити його можливістю відмовитись від цього файлу cookie. Відмова від файлу cookie може в деяких випадках зробити неможливим користування даним веб-сайтом або деякими його частинами, чи негативно вплинути на його відображення чи функціонування (як самого веб-сайту, так і деяких його частин або сервісів).

МОЯ ТЕХНІКА використовує файли cookie для роботи основних функцій Сайту та з ціллю відмінності Користувачів та забезпечування їм зручності у користуванні веб-сайтом.

МОЯ ТЕХНІКА також використовує файли cookie у маркетингових електронних листах (які надсилаються Користувачам у випадку надання згоду на подібний спосіб спілкування), з ціллю розуміння ставлення Користувачів до маркетингової політики МОЯ ТЕХНІКА, що допомагає побудувати її відповідно до потреб Користувачів.

МОЯ ТЕХНІКА використовує наступні типи файлів cookie:

  • Необхідні cookie - файли, які обов’язкові для правильної роботи веб-сайту (такі cookie включають, наприклад, файли, які дозволяють переглядати захищені сторінки нашого веб-сайту тощо).
  • Аналітичні cookie – файли, які дозволяють розпізнавати і підраховувати кількість відвідувачів, а також аналізувати їх переміщення сайтом, що допомагає МОЯ ТЕХНІКА постійно вдосконалювати роботу веб-сайту, наприклад, сприяти тому щоб Користувачі могли легко знайти бажану інформацію.
  • Функціональні cookie – файли, які використовуються для розпізнавання Користувача при повторному заході на веб-сайт, що дозволяє спростити для Користувача вхід на веб-сайт та персоналізувати контент веб-сайту.
  • Цільові cookie – файли, які записують дані про візит Користувача на веб-сайт та дані про відвідані сторінки.

Нижче наведено список файлів cookie, які ми використовуємо:

PHPSESSID: It contains a reference to a session stored on the web server which expires when you close your browser.

_ga: Allows counting of user visits and traffic sources.
_gat_UA-*-*: Allows counting of user visits and traffic sources.
_gid: Stores and updates a unique value for each page visited.
__utmv*: Cookie set by Google Analytics to analyse visitor information.
_mkto_trk: Allows tracking of your usage of our Site.
cookies-law: Allows tracking consent to the usage of cookies whilst viewing our website.
visitor_id*: Visitor Cookie set by Pardot stores the activities of visitors and prospects.
visitor_id*-hash: Cookie set by Pardot, used to assign a randomly generated number as a client identifier.
incap_ses_*_*: These first party cookies are set by a third party service to filter out malicious requests.
visid_incap_*_*: These first party cookies are set by a third party service to filter out malicious requests.
ip2location_redirection_first_visit: IP2Location provides information on what country a visitor is coming from.

За винятком необхідних cookie, строк дії всіх файлів, що використовуються веб- сайтом, спливає не пізніше, ніж через 2 роки після запису.

Кожен Користувач можете відключити cookies у будь-який момент. Існує низка способів управління файлами cookie. Щоб дізнатися більше про ці функції, Користувачі можуть звертатися до інструкцій до свого браузера.

У випадку необхідності отримання додаткової інформації про використання файлів cookie, можна звертатися за електронною адресою (E-mail): [email protected]

Приймаючи дану Політику, Користувач погоджується зокрема й на використання МОЯ ТЕХНІКА файлів cookie.

 

ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ

МОЯ ТЕХНІКА не передає конфіденційних та персональних даних Користувачів третім особам.

У разі продажу, придбання, злиття чи реорганізації МОЯ ТЕХНІКА може розкрити отримані персональні дані, зокрема покупцям або правонаступникам.

Окрім зазначеного вище, МОЯ ТЕХНІКА може розголошувати персональні дані на вимогу органів влади. МОЯ ТЕХНІКА також може розголошувати персональні дані та обробляти їх відповідно до вимог чинного законодавства, щоб захистити свої законні права та інтереси.

Сайт може містити посилання на сайти, контролером яких не є МОЯ ТЕХНІКА. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей. Під час користування такими веб-сайтами, МОЯ ТЕХНІКА рекомендує Користувачам уважно ознайомитись з їх Політикою конфіденційності.

 

ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ ТА ЇХ РЕАЛІЗАЦІЯ

При розміщенні на веб-сайті персональних даних Користувач має наступні права:

  1. вимагати доступ до відповідних персональних даних;
  2. вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних;
  3. вимагати видалення відповідних персональних даних;
  4. відкликати згоду на обробку даних, після чого обробка даних припиниться;
  5. звернутися до МОЯ ТЕХНІКА зі скаргою.

Реалізувати свої права Користувач має можливість наступним чином.

Скористатися своїм правом доступу до персональних даних, зайшовши у реєстраційну форму (особистий кабінет) або, у випадку наявності проблем із доступом надіславши МОЯ ТЕХНІКА листа електронною адресою (E-mail): [email protected]

Перш ніж надати інформацію згідно з запитом, МОЯ ТЕХНІКА може попросити повідомити додаткові дані для підтвердження особи Користувача.

Користувач може в будь-який час змінити (оновити, доповнити) надані на веб-сайті персональні дані або їх частину, скористувавшись функцією редагування, а також повністю видалити свій аккаунт та усі персональні дані з веб-сайту.

У випадку наявності претензій щодо будь-якої обробки персональних даних, Користувачі можуть звертатися за електронною адресою (E-mail): [email protected]

Користувач може відкликати згоду на будь-яку обробку персональних даних, надіславши МОЯ ТЕХНІКА електронного листа за електронною адресою (E-mail): (E-mail): [email protected]

Користувачі віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги веб-сайту.

 

КІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

МОЯ ТЕХНІКА розроблено дану Політику у відповідності з Законом України «Про захист персональних даних», РЕГУЛЮВАННЯМ (ЄС) 2016/679 ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ ТА РАДИ від 27 квітня 2016 та іншими діючими Українськими та міжнародними законодавчими актами з метою захисту основних прав та свобод Користувачів, зокрема, права на захист персональних даних.

МОЯ ТЕХНІКА зберігає за собою право вносити зміни до Політики в будь-який час та з будь-якої причини. Відповідні зміни будуть невідкладно оприлюднені на веб-сайті https://myt.com.ua/.

Приймаючи дану Політику, Користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, ціль та спосіб збору, зберігання та обробки МОЯ ТЕХНІКА його персональних даних.

УКР РУС